hej, hej

Travle dager .. skole, hjemmearbeid, trening, venner & familie - trenger jeg å si mer? ..

Som sagt, de siste ukene fra skolen begynte har gått i ett, har faktisk ikke heeelt innsett enda at sommeren er avsluttet, og at skolen har begynt igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til høstferie, hold ut alle sammen. ♥ Men mye har skjedd siden forje innlegg - Min søster har fylt 18 - så vi har hatt stoor fest for henne, jeg har vært på Klassetur til Shetland med statsraad Lehmkuhl, og jeg har hatt bursdag! Kan sikkert lage et eget innlegg med info om klasseturen vår, heilt fantastisk tur! 

Jeg feiret ihvertfall bursdagen min i går med jentene mine, og inviterte de på tapas her hos meg! Vi så the voice, spilte buzz (hah), danset og hørte på musikk - kooselig kveld med mine herligste! ♥ Slenger med noen bilder fra kvelden!


åå elskerr disse jentene! ♥ :*

 

INGEN KOMMENTARER

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Ambefalinger - Blogg - Fotografi - Hverdag - Innkjøp - London 2013 - Mote - Outfit - Sommeren 2013 - Spørsmål & svar - Videoblogg -

Arkiv

Oktober 2013 - September 2013 - August 2013 - Juli 2013 - Juni 2013 -

Design

hits