Helga

er det virkelig mer enn en uke siden jeg blogget sist? herrejesus tiden går fort fortiden!

Helgen har ihvertfall vært utrolig koslig og gått siiiinnsykt fort. Kan vel egentlig starte å fortelle litt fra de siste dagene. På torsdag hadde jeg time hos privat trener, hvor hun viste ulike øvelser tilpasset meg & ga meg et treningsprogram som jeg skal ta i bruk frem til jul. På kvelden tok vi frem monopol, også hadde mamsen bakt boller. Fredagskvelden hadde jeg tenkt skulle være stille og rolig, men da jeg fikk en telefon fra Emma, hvor hun spurte om jeg ville bli med på nattåpent, så svarte jeg seeelvfølgelig ja til det. Vi dro derfor på nattåpent litt utpå kvelden, hvor jeg svidde av rundt en tusenlapp, heheh.

I går ryddet jeg i skapet, og det er så gøy. Det er liksom som å gå på shopping, fordi jeg blir så overrasket hver gang jeg finner noe jeg glemte at jeg hadde, haah. Og på kvelden var jeg i suuperkoselig bursdag! I dag var jeg først på Step + styrketrening med mamma, før vi senere dro i familiebesøk og feiret farsdag. Såå det var min helg *puster ut*.

NB! Viser innkjøpet, og skal få publisert innlegget om klasseturen til uken.

Håper alle har hatt en suuperfin helg, og får en herlig uke! ♥

 

 

INGEN KOMMENTARER

Skriv en ny kommentar

+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Ambefalinger - Blogg - Fotografi - Hverdag - Innkjøp - Inspirasjon - London 2013 - Mote - Outfit - Sommeren 2013 - Spørsmål & svar - Videoblogg -

Arkiv

November 2013 - Oktober 2013 - September 2013 - August 2013 - Juli 2013 - Juni 2013 -

Design

hits