The Hummingbird Bakery

Hei alle fine! ♥

Tenkte å lage en liten ambefaling fra bakeriet vi var på i London. Det er jo egentlig ikke noe big deal, men siden folk kommer fra sør og nord for å kjøpe Cupcakes & andre kaker der - blir det jo litt spesielt alikavel. Til konfirmasjonen fikk jeg en søt bakeoppskriftbok fra dette bakeriet, oversatt til Norsk, og de jeg fikk denne boken av hadde vært på The Hummingbird Bakery, og de sa vi MÅTTE dra dit. Dette bakeriet ligger 2 steder i London, er usikker på om det ligger i andre steder enn i London også - det gjør det sikkert. Vi var ihvertfall på det bakeriet som ligger i Notting Hill. 

Bakeriet hadde et veldig fint design, og er akkurat sånn som du ser på film, med sånne esker du får cupcaksene oppi. Butikken var også fargerik, og søt. Det dumme var at det ikke var noen sted å sitte der. Men tror det var en liten versjon av bakeriet. Vi satt oss ihvertfall ned på et fint sted bortenfor, og kjøpte en bringebærjuice på glassflaske. Jeg tok en ordinær cupcakes med vaniljesmørkrem + en Red Velvet (den de er mest kjent for). åhhh, det var sååå herlig! Ambefales virkelig! ♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Har du vært på The hummingbird bakery før? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits