Linkerunde

Ettersom jeg har fått en del nye lesere i det siste, tenkte jeg å være litt snill med å linke til 5 blogger, samt å skrive en kort tekst om bloggen deres. Dette kan være en mulighet for at flere for øye på din blogg, og kanskje du kan få endaa flere lesere?

Hva du må gjøre for å delta:
♥Logg inn på Facebook og skriv "EF Norge - Språkreiser og studier i utlandet" i søkefeltet. Når du kommer inn på siden, liker du den. Deretter går du opp i adressefeltet og limer inn følgende link: https://www.facebook.com/EFNorge/app_407017086071507
Du scroller så litt ned på siden, og da finner du meg på side 24 helt øverst til høyre. Jeg har på meg en blomsterkrans på bilde + en blondekjole. Du stemmer ved å huke av i den hvite firkanten. Hver stemme betyr så utroolig mye, så tusen takk hvis du stemmer på meg!
Deretter kommenterer du ved å skrive hva hun på bilde vedsiden av meg heter (slik at jeg veet at du har stemt).
Når du har gjort dette, er du automatisk med i linkerunden!Ellers ble jeg syk på søndag, og har hatt feber siden da. Utroolig skipt siden det er høstferie, men men..! ♥♥♥

Spørsmålsrunde

 Hei alle søte! ♥

Siden det ikke er så lenge siden jeg begynte å blogge, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde hvor dere kan spørre om hva dere måtte lure på. Alt fra spørsmål som angår meg, til bloggspørsmål, og andre ting dere måte lure på! Så da er det egentlig bare til å kjøøre på, haha! ♥ Spørsmålsrunden besvares på fredag!

 

 

noen ting dere (ikke) visste om meg

♥Noe av det værste jeg vet er å bli holdt rundt håndleddet, jeg blir såå kvalm.

♥Jeg er svak for Popcorn.

♥Smoothie er virkelig det BESTE jeg kan få

♥Jeg er egentlig ikke så kresen når det gjelder mat, men er ikke såå stor fan av gratinerte poteter, fårikål, lapskaus & Lasagne.

♥Det som virkelig motiverer meg for å gjøre det bra på skolen er ferie.

♥Jeg er perfeksjonist til 1000, f.eks så går jeg alltid over ukeplanen min hundre ganger for å passe på at alt blir gjort.

♥Jeg eeelsker å oppdatere insta, haha.

♥Jeg fikk 4,6 i snitt til sommeren - og er sånn passe fornøyd med det!

♥jeg har så lyst på et helt klesskap stappet av dr.denim bukser

♥Jeg har sinnsykt lyst til å dra på språkreise og ta et utvekslinsgår i California, Australia eller LA.

♥Jeg elsker å gå på tur, og har sinnsykt lyst til å delta på 71grader nord når jeg blir eldre

♥Jeg ELSKER å reise, og kunne reist året rundt.
hej, hej

Travle dager .. skole, hjemmearbeid, trening, venner & familie - trenger jeg å si mer? ..

Som sagt, de siste ukene fra skolen begynte har gått i ett, har faktisk ikke heeelt innsett enda at sommeren er avsluttet, og at skolen har begynt igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til høstferie, hold ut alle sammen. ♥ Men mye har skjedd siden forje innlegg - Min søster har fylt 18 - så vi har hatt stoor fest for henne, jeg har vært på Klassetur til Shetland med statsraad Lehmkuhl, og jeg har hatt bursdag! Kan sikkert lage et eget innlegg med info om klasseturen vår, heilt fantastisk tur! 

Jeg feiret ihvertfall bursdagen min i går med jentene mine, og inviterte de på tapas her hos meg! Vi så the voice, spilte buzz (hah), danset og hørte på musikk - kooselig kveld med mine herligste! ♥ Slenger med noen bilder fra kvelden!


åå elskerr disse jentene! ♥ :*

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013 » Oktober 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits