Fredagskvelden

Da var det helg igjen dere! Det er faktisk helt, helt sykt hvor fort ukene suser avgårde. I dag var jeg faktisk ferdig med min siste vanlige prøve, men det er fremdeles masse som gjenstår på planen. 4 tentamener neste uke, musikkprøve, og mange muntlige presentasjoner - men, jeg tar det litt etter litt. Føler jo egentlig ikke det er så lenge siden vi begynte i 10. og allerede nå nærmer det seg jul med stormskritt - som jeg gleder meg til det! Snø, pynt, varme pledd, julekalender, jul i svingen og uendelige kopper av kakao - hvem gleder seg ikke til det egentlig? I dag var jeg en tur på treningssenteret etter skolen, før jeg tok en tur opp til Camilla. Ellers har jeg tatt det helt stille & rolig her hjemme, noe som er eviig lenge siden. ♥Hva har du gjort denne fredagen? og hva skal du i helgen?

Back to normal

Da er det kun et par timer igjen av høstferien, og herlighet så fort den gikk! Føler det var i går jeg tenkte at det var èn uke til jeg skulle tilbake på skolen, men sånn er det! Nå er det 10 uker til juleferien dere, så får vi holde ut sammen. ♥Som dere vet var jeg i campingen i helgen. Vi var ute i båt, spilte spill, gikk på tur, og solte oss masse i finværet. Alt i alt har jeg hatt en fin helg, og håper dere også har hatt det! ♥

Lykke til på skolen, og stå på til juleferien!

Ein fin dag

Heldigvis er jeg frisk igjen, hvis vi ser bort i fra at jeg snakker som om noen har snappet noe opp i nesen på meg, hahah jaja! I går tok jeg turen opp til Camilla sammen med Ida & Camilla, og idag har vi vært på lagunen sammen. Fikk kjøpt meg litt som jeg kan vise over helgen, siden jeg skal til åsane i morgen og forhåpentligvis handle litt mer.. greit å ha hatt bursdag, haha :)) Nå har jeg nesten nettopp kommet inn etter å ha vært med lillebroren min ute, så nå skal jeg snart spille et spill som heter bacgammon (fra tyrkia faktisk) med papsen, så jeg sitte faktisk her å leser om tips & strategier, fordi jeg skaaaal vinne hahha. Senere skal jeg se Torsdag kveld fra nydalen, og spise krabbe, namii ♥
Forresten reiser jeg ut i Campingen i morgen - søndag, men følg meg gjerne på instagram: Stinegrindheim. Jeg vil også forhåndspublisere et par innlegg for dere! ♥

Hva skal du i helgen? Har du spilt bacgammon før, og vil gi meg noen tips? :))

Kvardagen

♥ Siste septemberdag 2013, og dermed er første høstmåned over. I nuet sitter jeg å øver til RLE-prøven vi har i morgen, men skal snart koble av, for å være med mamma på Step om et par strakser. Bildet nedenfor tok jeg i sommer, og personlig ble jeg litt fornøyd med det - på tross for at det er uredigert. ♥
Akvariet i Bergen

Herlighet, så flaut! Jeg må bare beklage såå mye for forje innlegg, jeg vet ikke hvorfor "akvariet i Bergen"-innlegget ble publisert uten innholdet. Jaja, alle kan gjøre feil iblant. Jeg forstår ihvertfall godt hvorfor dere kommenterte som dere gjorde, haha, ler meg ihjel! :)) 


Dere skal selvsagt få det innlegget jeg hadde tenkt til å publisere. I sommer var jeg, mamma og lillebroren min på akvariet i Bergen. Jeg er egentlig ikke sånn kjempeinteressert i dyr og sånn, men akvariet i Bergen er alltid like gøy med alle selene, apene, pingvinene, krokodillene & den populære haitunnelen. Jeg tok en del bilder, så de kan dere få se! ♥


ååå herlighet! Utrolig at jeg, Stine, klarte å være såå nær edderkoppene. Jeg kjenner jeg får frysninger på ryggen av å se på bildene - ekleste krypet som finnes her på jord! Mange av bildene ble tatt igennom glasset, så noen ble litt skurrete.


Har noen av dere vært på akvariet i Bergen før? ♥
 

Kooselig laurdag

Heihei ♥

Først vil jeg bare si hvor utrolig takknemlig jeg er for alle som har stikket innom bloggen min i det siste, og alle de søte kommentarene dere legger igjen - betyr massee. Tusen takk, dere er virkelig best!
Når det er sagt, tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan min lørdag har vært slash hva jeg skal senere. Jeg hadde alarmen min på 08.30 idag, og tok min kjære avisbudrunde. Etter det møtte jeg Fredrik hvor vi jobbet på dugnaden i borettslaget. Etter vi hadde spist 4-5 vaffler tok vi turen inn til byen, hvor jeg møtte de andre jentene. Nå har jeg nettopp komt home, og skal snart spise nachos med mamsen. I kveld blir det jentekveld hos søøte Camilla Jodd. ♥åå fikk noen nyyydelige bilder av solnedgangen i Side, så utrolig vakkert! Waaant back! 

 

Byvandring

Heihei! ♥

For en liten stund siden var jeg på byvandring med trinnet pga valgdagen, da vi ble delt inn i grupper og tok bilder av bygninger i Bergen, eller noe som kjennetegner Bergen. Hensiktet med disse bildene er at vi skal ta utgangspunkt i dem til perspektivtegning i kalenderen som vi i 10.klasse skal lage til året 2014! Jeg var den på gruppen som hadde med speilrefleksen min, så dere kan få se noen av bildene vi tok!


♥Bergen♥Solnedgang

Halloo dere! Endelig, ENDELIG er det sommerferie - er det ikke herlig? Føler egentlig vi nettopp startet i 9.klasse, og til høsten er vi eldst - whaaat?  Gruer meg noe helt sykt til Eksamen til neste år, men er vel litt for tidlig å tenke på det nå, tror jeg! Men denne sommeren skal ihvertfall nytes, det er helt sikkert. I går var jeg på kino med klassen og så Superman, deretter var jeg med Camilla og Ida, og på kvelden dro meg og Emma inn på nattåpent - fikk kjøpt meg litt som jeg trengte. Nå har meg om Emz akkurat besøkt barneskolen, sett på 7.klasse avslutningen, og møtt vår barneskolelærer, sååå koselig å snakke med henne igjen. Nå har akkurat min søster kommet hjem med masse kantinevarer, siden hun har en liten jobb der - også skal vi snart på besøk til oldemor og oldefar. I kveld blir det å finne frem sommertøy, og ha skrekkfilmkveeld med Iduz. HA EN SUUUUPER SOMMER! ♥♥

Redigert VS uredigert

Heii! ♥

I dag skal jeg i bursdag til skjønneste Camilla, gleder meg til good mat & godt selskap med de beste. Tenkte bare å legge ut ett uredigert bilde og ett redigert bilde, kommenter gjerne under hvilket dere syntes var finest. ♥ Også har jeg lurt litt på om jeg skal ha signatur på bildene mine, er det noen der ute som lager slike? 


Konsert gange 2

Hei dere! I dag kunne jeg som sagt sove lengre ettersom vi ikke skulle møte i byen før kl 10. Vi var på konsert med Gabrielle der med koengen. Etter konserten var ferdig tuslet vi jenter inni byen. Senere måtte meg og ida til kulturhuset for å øve med pianisten, før vi halv 6 opptrådde med sangen 'stay'. Det gikk superbra, mange flinke sangere, synd det er siste konserten min med kulturskolen. Tenkte å ha videoblogghelg til helgen. Dvs at jeg vil legge ut en video pr dag, i tillegg til hverdagsinnlegg. Kommer til å vise mye av det jeg har kjøpt i london i ulike deler. Håper dere følger med! Nå har pappa grillet, så får vel hive i meg noe mat. Snakkes!
Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits