Februar tid

♥♥Tiden suser avgårde, er dere ikke enige? Føler vi akkurat startet på februar, og snart er vi halvveis. Jeg merker bloggmotivasjonen sniker seg sakte men sikkert frem igjen, så får vi bare håpe den blir værende der =) Det å blogge er jo faktisk noe jeg stortrives med. Dele mine tanker & meninger, gi et lite innblikk i hverdagen min, og gjerne slenge inn litt inspirasjon og antrekk her og der er så koselig. Jeg har jo også ressursene som skal til, mitt kjære canon 650d kamara m/ videoutstyr og mitt splitter nye kamarastativ jeg elsker med stor E. Men Macbooken min har jeg desverre klar å ødelagge, drukne den av en kopp te. Det er så skipt, så fort gjort, og så sinnsykt irriterende at en liten feil kan ødelegge så mye. Alt av bilder, filmer & dokumenter er jo fortapt - for alltid!

Men over til noe mer positivt, helgen - som var fylt med mye glede både med venner og familyen. Slenger ved en liten oppdatering! ♥

På fredag var det først å skyndte seg hjem fra skolen for å levere inn Essay-innleveringen. Da den var unnagjort gikk meg, Krestiane & Even på kino og så Frost. Syntes det er så koselig å se disneyfilmer en gang i blant, sånn som i gamledager da "ekte personer" var helt utelukket & ikke minst upopulært haha. Kom hjem ganske så sent, og bestilte meg dagstur til myrkdalen dagen etter. Så på lørdag dro meg & vetle med tog opp til myrkdalen. Vi møtte Ida, Camilla, Håvard & Magnus - utrolig koselig gjeng, og ikke minst koselig dag! ♥

Var hjemme i halv 7 tiden, og sluknet kl 9 hahah. Tror virkelig det er rekord for min del, spessielt når det gjelder lørdager. Jaja! Dagen etter var det morsdag. Meg & min søster ga kort, også spiste vi kake. ååå den er så fantastisk god. Det ble da mummi sin favoritt - Brownies m/ philidelphia ost mmm...

Bilde ovenfor fra Tyrkia sommeren 2013 - holdt på å daue av latter, og var så redd jeg skulle falle av kamelen ettersom jeg lo så mye hahaha. Men, jeg er så glad i deg mamma, du er virkelig best! Du både lytter, forstår, finner løsninger og støtter meg i alt. ilu mummy ♥


//Kress sin 16årsdag//morsdag/Opprydning//Kress sin 16årsdag//Bytur med søss//Vetle klar for myrkdalen//Lunchtime i myrkdalen//
Altså, litt bilder fra den siste tiden. Har vært altforaltfor dårlig til å oppdatere insta fortiden, men skal selvfølgelig bli flinkere :))

♥INSTA: Stinegrindheim  ♥SNAP: Stineg98 ♥KIK: Stine.Grindheim


update

wow det var uvant å logge inn på blogg.no igjen, hvis det er en trøst har jeg virkelig savnet det hah! Men jaa, hvordan går det med dere? hadde dere en fin jul? selv kunne jeg ikke hatt en bedre jul. Julefilmer, julebakst, familiebesøk, stearinlys, kakao, fyr i peisen, ulltepper & koselige stunder krydret min desember på det fulleste. Og nå er det nytt år, som vil si nye muligheter, kunnskaper & opplevelser. Jeg syntes det er så herlig å kunne starte på nytt, og da spessielt med tanke på skolefronten. Har dere noen nyttårfortsett i år da dere? Selv har jeg blitt fast bestemt på å kutte/redusere ned på inntak av søtsaker, usunn mat, snacks & brus - og hittil har det fungert veldig fint, noe jeg er utrolig glad for :))


Bildene ovenfor er fra nyttårsaften. Jeg gikk julebukk med min lille kaptein sabeltann, før familyen spiste deilig pinnekjøtt. En tradisjon vi også har hvert år er gaveleken, som er like artig hver gang!
På kvelden var jeg sammen med venninner og kompiser. Ellers tenkte jeg å komme med en liten oppdatering fra den siste tiden..


Har for det meste bare sløvet med serier på netflix, feiring av krestiane på fridaays som ble 16år, og sett titanic sammen med kres i kinosalen henness. omg jeg er helt frelst etter leonardo dicaprioo

Så hvordan går det med dere?

 

En glad frøken

helloo everyone! ♥

Håper alle har hatt en fin helg. Jeg har ihvertfall kost meg masse med både bytur, overnatting, skrekkfilm, skal vi danse & koslig middagsbesøk. Denne uken kommer til å bli travel, jeg har tentamener alle dager utenom onsdag - og på onsdag skal jeg besøke Media & Kommunikasjon på vgs. Det blir nok spennende. Ellers idag har jeg trent Zumba, og skal snart spise pinnekjøtt, dikte sang & øve til nynorsk tentamen.

Men over til gladnyheten. Hele uken har jeg tittet på kjoler på Nelly, promgirl og diverse kjolebutikker. Jeg fant meg en kjole som jeg skulle bestille, men da jeg skulle bestille den var den utsolgt. Jeg kontaktet derfor Nelly, hvor de sa at det var svært liten sjanse for at de fikk den inn igjen.I dag bumpet jeg over denne kjolen igjen, og da hadde de fått den inn igjen i str min. åååå guuud så glad jeg er. Kommer nok til å bruke den både på ballet, og kanskje på julaften. Nå kan desember bare komme!


Nelly HER 139,- på saaalg ♥Helga

er det virkelig mer enn en uke siden jeg blogget sist? herrejesus tiden går fort fortiden!

Helgen har ihvertfall vært utrolig koslig og gått siiiinnsykt fort. Kan vel egentlig starte å fortelle litt fra de siste dagene. På torsdag hadde jeg time hos privat trener, hvor hun viste ulike øvelser tilpasset meg & ga meg et treningsprogram som jeg skal ta i bruk frem til jul. På kvelden tok vi frem monopol, også hadde mamsen bakt boller. Fredagskvelden hadde jeg tenkt skulle være stille og rolig, men da jeg fikk en telefon fra Emma, hvor hun spurte om jeg ville bli med på nattåpent, så svarte jeg seeelvfølgelig ja til det. Vi dro derfor på nattåpent litt utpå kvelden, hvor jeg svidde av rundt en tusenlapp, heheh.

I går ryddet jeg i skapet, og det er så gøy. Det er liksom som å gå på shopping, fordi jeg blir så overrasket hver gang jeg finner noe jeg glemte at jeg hadde, haah. Og på kvelden var jeg i suuperkoselig bursdag! I dag var jeg først på Step + styrketrening med mamma, før vi senere dro i familiebesøk og feiret farsdag. Såå det var min helg *puster ut*.

NB! Viser innkjøpet, og skal få publisert innlegget om klasseturen til uken.

Håper alle har hatt en suuperfin helg, og får en herlig uke! ♥

 

 

Fredaag

Heii alle søte ♥

I går var det jo som mange av dere vet, selvese halloween!  Fra jeg var liten av har jeg alltid gått rundt på dørene, med et skremmende kostyme og sagt "knask eller knep", jeg har også hatt og vært på halloween besøk. Ettersom jeg kaanskje har blitt litt for stor for det, så dro meg og noen venninner på Peppes, før vi etterpå så skrekkfilmen 'you're Next', utrolig koselig dag! På kvelden lynte det og tårnet det noe enormt, og huset ristet faktisk hahha- ble no ihvertfall halloween da!

Men dere det er freedag idag, den beste dagen i uken. Senere kommer Ida til meg, hvor planen er at vi skal lage taco & se The Voice. OOOG Kanskje appåtil se en skrekkfilm? skrekkfilmdilla.com sier jeg bare, hahah!


Håper dere får en suuper fredagskveld! ♥

 

September i bilder

Da tenkte jeg å oppsumere litt fra September måned. Har ikke tatt med alt, selvfølgelig - men de aller fineste høydepunktene tihi :)) Husk å delta på linkerunden som du finner under!

31.August: Bursdagsfesten til Caroline (som fylte 18 1.September)11. September - 15. September: Klassetur med Statsraad Lehmkuhl til Shetland
♥15. September: Bursdageen miin! (feiret dagen med hele familien 22.September) ♥


♥20. September: Tapaskveld & feiring av bursdagen min with the girlz


28.September: Jentekveld hos Camilla J Alt i alt har jeg hatt en fantastisk bursdagsmåned - hvor både meg, Caroline & pappa hadde bursdag. Lillebroren min hadde også bursdag helt i starten av oktober, så det ble veldiig mye kakespising denne måneden haha ♥♥♥


Hva var ditt høydepunkt i September? har du husket å delta i linkerunden?


Daddys bursdag

Hei alle sammen ♥

I går på skolen hadde vi en løpetest, som går ut på å løpe hvor mange runder mellom 1-6 på 25min rundt en park. Jeg løp 5 runder, men var litt over tiden. Det er også èn til mulighet neste torsdag, så da prøver jeg igjen da. Rett etter testen måtte vi skyndte oss opp i studiehallen, før vi skulle ha skrivedag. Utrolig skipt å komme på ting jeg kunne ha skrevet nå i ettertid, men men - tror det gikk helt fint :))

Nok skoleprææt. Paps hadde bursdag igår, så vi feiret med hummer, reker & en tykk sjokoladekake naam. ♥ Før i dag tok jeg en treningsøkt på Nr1 Fitness sammen med min søster & kjæresten. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, The voice på TV-skjermen, nachos på menyen og litt etterpå den klassiske popcornskålen i hendene mine. Ha en finfin fredagkveld & kos dere masse!
 

 

Mattekurs

Hejhej! ♥

Jeg må jo selvfølgelig begynne å blogge litt om hva jeg gjør om dagen. I går så hadde jeg normal skoledag, også fikk jeg tilbake matteprøven min og landet på 5èr siden - åå gud så glad jeg blee. Jeg hadde også ganske mye lekser som jeg fikk unnagjort, også tok jeg meg en god løpetur da jeg var ferdig. På veien hjem handlet jeg inn til smootie, naam! ♥

Nå må jeg snart ta bussen inn til byen, da jeg skal begynne på et mattekurs som heter Enter. Egentlig bare fordi jeg ønsker å styrke karakteren min i matte fra i fjor. Mye matteprat her nå, så tror jeg avslutter med å si good tirsdag alle sammen!


♥Follow meg på Instagram: Stinegrindheim

 

Bursdaag ukee

Hei alle mine fine. ♥

Jaa, beklager for at jeg glemte å blogge i går, meg og Ida bakte Oreocupcakes til bursdagen hennes, som skal være i dag. Kan sikkert legge ut bilder senere. Men, på mandag var vi jo i bursdag hos Camilla J - så da tenkte jeg å publisere bildene fra hennes birthaay! Yey!


Fine bursdagsjenten! ♥

Hva skal du i dag?

Saturday morning

Hei! ♥

Nå sitter jeg med Macèn på fanget for å se et par episoder pretty little liars, absolutt favorittserien min. Litt etterpå skal jeg hoppe i finstasen, før vi skal ut i bursdagsbesøk til fetteren min på Osterøy. Kvelden i dag skal jeg tilbringe hos farmor, sammen med søskene mine.

åhh som jeg gleder meg til sommerferien nå - gå i shorts, ha picnik, bade, grille, jaaa you name it. For at tiden skal gå fortere elsker jeg å tilbringe tid med de sukkersøte bildene på weheartit, såå sommerfeeling av det. Tenkte jeg skulle legge ut en video i kveld av hvordan jeg lagde collagen over. Hva skal du i dag? ♥

Linker til DIN blogg!

Heyoo!

Tenkte jeg skulle ha sånn "linker til din blogg" kampanje, eller hva jeg skal kalle det. Det som skjer at du kommenterer med din blogg i kommentarfeltet, også plukker jeg ut halvparten av de som påmeldte seg på tirsdag til å få bilde og en liten ambefaling av bloggen sin. Så det er egentlig bare å kjøre på med kommentarer. ♥
Picnik

For omtrent en uke siden var vi i byen med skolen for å intervjue turister. Etter det så dro meg å jentene først litt rundt i byen, før vi kjøpte litt snacks og satt oss ned ved blomsterpaviliongen. Hvis dere bor i Bergen by, så ambefaler jeg virkelig å ha picnik der, såå koselig. Masse fine blomster, grønt gress, shorts, bær og soool - absolutt sommerstemning. Tenkte å legge ut bildene ..
Et par av bildene er stjelt fra Krestiane

 

 

Profesjonell designer

For en uke siden når jeg tenkte å begynne med blogg igjen, så søkte jeg rundt på design etter et helt enkelt hvitt design. Jeg fant aldri det perfekte designet, som jeg så etter - så derfor spurte jeg en god venn om hun kunne hjelpe meg med det. Så positiv & ivrig som hun er, sa hun jaaa - og det er jeg utrolig glad for. Hun lager det akkurat slik som DU ØNSKER, og kan hjelpe deg med ideer. Hun er også effektivt, så du trenger ikke å vente så alt for lenge på drømmedesignet. I tilegg lager hun også headere, og annet stuff til design. På tross for all den gode og profesjonelle jobben som hun bruker en del tid på, tar hun bare noen få kroner for arbeidet. Skjekk ut bloggen hennes her: www.camilladesign98.blogg.no ♥ Tusen hjertelig takk beste :*

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » November 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits