Liike rundt hjørnet

åå mine kjæree lesere, det er snaart JUL - og guuud som jeg gleder meg!! ♥♥

Jeg sitter her med en proppa mage av deilig biff som jeg ble servert isted. De siste døgnene, ukene, månede har gått i ETT - og jeg er sikker på at mange av dere søte er enig i det?
Men nå, NÅ er jeg klar for å roe heelt ned, og slappe ordentlig godt av. Denne måneden skal nyytes til det fulleste, og ingenting, absolutt INGENTING skal stoppe meg! Mamma har pyntet kjøkkene, kalenderen er hengt opp, og rommet & resten av huset skal pyntes i morgen. Med andre ord så kan desember bare komme!!

Hvordan går det med julegavene? Jeg er såå imponert over meg selv som faktisk har fått unnagjort et par. Og jeg er en av de få som faktisk syntes julegaveinnhandling er utrolig koselig, og 0 stress hihi. Men jaa hva som har skjedd i det siste.. På torsdag var jeg på nattåpent med mamii, vi dro inn ganske sent og dro hjem da butikkene stengte. I går hadde jeg først en deilig treningsøkt på Nr 1 før jeg dro ned å bakte, og sov over hos emz. I dag var jeg på lysfesten *juulestemning* før jeg dro opp til Camilla, og møtte jentene der. Håper dere har hatt en fin helg sålangt - også må dere ha en suuper koslig måned, bestående av julefilmer, koselige kvelder, kalendergleder, lys, sang & glede.♥♥ Hvilken skal jeg bruke? LOVETHEM ♥Inspirasjon

Endelig ferdig med skrivedagen i Engelsk, og nå bærer det avgårde på mattekurs.. skole, skole, skole, haha. Tenkte ihvertfall at det passet fint med litt inspirasjon idag!  ♥


// Weheartit ♥

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits