Londonturen

For litt under en uke siden så dro vi på jentetur med et vennepar til London, noe som var en del av konfirmasjonsgaven min.  Vi måtte stå opp sent natt til lørdag, og vi var der til tirsdag kveld. Tenkte jeg kunne lage en lite London innlegg.. Nå nærmer det jo seg sommer og, så kanskje noen av dere skal dit på sommerferie? Da kan dere kanskje få noen ideer her. Vi gjorde jo noe hele tiden, så det ble ikke så mange bilder om dagen, pluss at jeg ikke fikk kjøpt meg kamaraveske før vi dro, så jeg måtte bære det hvis jeg skulle ha det med, noe som var litt problematisk hvis jeg skulle shoppe, jaa you name it. Uansett, så er alle bildene her tatt av meg. Håper dere liker innlegget! ♥

♥ Dag 1: Vi landet i London rundt 9, og bodde på et hotell i Paddington, ikke så alt for langt fra Oxford Circus. Dere som har vært i London vet nok at hotellstandaren der ikke er så veldig god, men vi ble grådig overrasket når vi fikk se rommet. Stort rom (noe vi trengte ettersom hvor mye vi handlet), med gang, og et stort bad med dusjkabinett og gode seper. Gode senger var det og.  På hotellet var det også inkludert frokost, der du kunne forsyne deg så mye du ville av ulike typer frokostblandinger, croissant med sjokolade, boller, rundstykker, english breakfast, varm sjokolade/te/kaffe osv osv. Dette er garantert det beste hotellet vi noen gang har hatt i London. Nok om det. Været var helt greit i London, men siden vi kom i T-skjorter, var det litt for kaldt. Vi dro derfor rett til Westfield kjøpesenteret, som både har New Look, Topshop, Forever21, River Island, Victoria Secret, bakebutikker og alle favorittbutikkene på ett sted, pluss en liten versjon av Primark. Vi var der helt til det stengte kl 10, og spiste kveldt på Burger King like ved hotellet. Kan si at det ble brukt litt penger der jaa..
♥ Dag 2: Vi leide sykler i Hyde Park, og kjørte rundt i finværet. Vi "barn" kjørte alene, og kan si det sånn at vi måtte spørre hundre stykker om å komme tilbake til Oxford. Bare sånn tips, hvis dere leier sykler i Hyde park så husk å spørr etter 'Oxford Circus' og ikke 'Oxford', så slipper du å bli henvist i ulike rettninger. For dere vet vel at Oxford er en by, og Oxford Circus en handlegate? Nei, ikke jeg heller.. haha! Utrolig koselig å se folk som solte seg i parken, og folk som hadde koselige picniks. Etter sykkelturen åt vi belgiske vaffler med is, naaaam. Senere dro vi på Primark i Oxford, og kan trygt si at vi måtte innom hotellet med posene før vi kunne gå videre i Oxford, fikk et par rare plikk med 8 Primark poser på T-banen for å si det sånn, haha jaja. Vi møtte så Emma og de til lunsj, og etter det dro vi på Thriller musikal. Dødbra muusikal, ambefales virkelig på det sterkeste. Har også vært på The lion king, og den var superbra den og. Hvis du skal til London må du ikke gå glipp av musikal, for det er virkelig en opplevelse for livet. Flinke skuespillere, gøy musikk, flinke dansere, og kanskje det beste med det hele - vi satt på første rad, og fikk ekstremt mye oppmerksomhet. Noen folk sang for mamma, og lyset kom rett ned på oss. De blinket, og skremte oss under sangen 'Thriller', virkelig noe å få med seg. Det var desverre ikke lov til å ta noen bilder der, så det beklager jeg. På kvelden spiste vi på Bella Italia, mmmm..

♥ Dag3: Dag 3 benyttet vi i Oxford Circus, du blir jo aldri ferdig med den gaten, men vi prioiterte de butikkene vi ville gå i. Vi har jo bare vært i London om julen, så det var sinnsykt annerledes, og da spesielt i Oxford - å gå igjennom gatene uten musikk og masse pynt. En ting er ihvertfall sikkert - London er like fin på sommeren som om jula. Jeg var også innom Starbucks og tok en sjokoladedrikk uten kaffe, ahhh det beste noensinne. Gleder meg sånn til Starbucks kommer til Bergen. På kvelden dro vi til London Eye og Big ben, desverre kom vi en time etter det var stengt, men det var en opplevelse å se det alikavel.

♥ Dag4: Meg og Caroline var alene på hotellet, sov litt lengre, og spiste god frokost, ettersom mamma måtte ordne noe Tax free greier i Oxford + kjøpe en ekstra koffert fordi vi måtte skjekke inn en ekstra koffert.  Vi bestemte oss etter koffertkaoset, for at vi ikke skulle handle mer. Vi dro derfor til Nothing hill fordi vi fikk ambefalt et cupcakesbakeri der. Folk fra hele verden kommer dit for å kjøpe Cupcakes. Tenkte å lage et eget innlegg med bilder osv derifra. Vi var også på et lite marked der, hvor jeg fikk tak i en supersøt krage åhhh, dere får se den i innkjøpsvideoen. Utrolig koselig. Nothing hill var jo gaten vi hadde hotell i første gang vi var i London, så det var koselig å komme tilbake å se. Etter det hadde vi litt tid igjen, så vi ga oss ut på en nytt forsøk med å rekke London Eye. Men det var alt for lang kø, så vi tok ikke sjansen på å klare å rekke det. Vi så derfor en 4D film, fra hvorden det er i London Eye. Vi fikk vann i fjeset, og så fyverkeri i rommet, ahahah dødsgøyt. Vi kjøpte også bilde av oss sittende på selve London Eye hjulet, ahahha. Vi så også noen som giftet seg oppi London Eye, tenk så fantastisk.. Etterpå gikk de over broen, og hun slepte brudekjolen etter seg med tusen fotografer rundt seg. Det var ihvertfall en opplevelse å se Themsen på både natt og dagtid, mye bilder ble det og. Deretter satt vi oss ned på et utested rett under London Eye, og kjøpte brus & chips. Der satt vi og solte oss til vi skulle hente bagasjen, og ta flyet hjem til Bergen.
♥Og helt til slutt.. Jeg har hatt en fantastisk tur. London er jo en by man aldri blir "ferdig" med. Er det ting du har opplevd før, vil du gjerne oppleve det igjen, pluss du gjerne har andre ting du vil oppleve, som du aldri har opplevd før. Noe jeg syntes var såå bra med denne turen er at det jeg ikke fant til jul, fant jeg nå. Sånn som f.eks Starbucks glasset, var overlykkelig når jeg fant det. Trodde aldri dette innlegget skulle bli så langt, men det var til dere londonchicaas der ute, ahah. Jeg vil nok publisere det jeg har kjøpt av klær, så snart jeg har kjøpt meg stativ osv. Kosmetikk og ting kommer i løpet av denne helgen, så gled dere.  Jeg kan bare ikke vente til jeg skal dit med hele vennegjengen en gang. I love you London! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits