update

wow det var uvant å logge inn på blogg.no igjen, hvis det er en trøst har jeg virkelig savnet det hah! Men jaa, hvordan går det med dere? hadde dere en fin jul? selv kunne jeg ikke hatt en bedre jul. Julefilmer, julebakst, familiebesøk, stearinlys, kakao, fyr i peisen, ulltepper & koselige stunder krydret min desember på det fulleste. Og nå er det nytt år, som vil si nye muligheter, kunnskaper & opplevelser. Jeg syntes det er så herlig å kunne starte på nytt, og da spessielt med tanke på skolefronten. Har dere noen nyttårfortsett i år da dere? Selv har jeg blitt fast bestemt på å kutte/redusere ned på inntak av søtsaker, usunn mat, snacks & brus - og hittil har det fungert veldig fint, noe jeg er utrolig glad for :))


Bildene ovenfor er fra nyttårsaften. Jeg gikk julebukk med min lille kaptein sabeltann, før familyen spiste deilig pinnekjøtt. En tradisjon vi også har hvert år er gaveleken, som er like artig hver gang!
På kvelden var jeg sammen med venninner og kompiser. Ellers tenkte jeg å komme med en liten oppdatering fra den siste tiden..


Har for det meste bare sløvet med serier på netflix, feiring av krestiane på fridaays som ble 16år, og sett titanic sammen med kres i kinosalen henness. omg jeg er helt frelst etter leonardo dicaprioo

Så hvordan går det med dere?

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013 » Oktober 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Ambefalinger - Blogg - Fotografi - Hverdag - Innkjøp - Inspirasjon - London 2013 - Mote - Outfit - Sommeren 2013 - Spørsmål & svar - Videoblogg -

Arkiv

Januar 2014 - November 2013 - Oktober 2013 - September 2013 - August 2013 - Juli 2013 - Juni 2013 -

Design

hits