Kvardagen

♥ Siste septemberdag 2013, og dermed er første høstmåned over. I nuet sitter jeg å øver til RLE-prøven vi har i morgen, men skal snart koble av, for å være med mamma på Step om et par strakser. Bildet nedenfor tok jeg i sommer, og personlig ble jeg litt fornøyd med det - på tross for at det er uredigert. ♥
Akvariet i Bergen

Herlighet, så flaut! Jeg må bare beklage såå mye for forje innlegg, jeg vet ikke hvorfor "akvariet i Bergen"-innlegget ble publisert uten innholdet. Jaja, alle kan gjøre feil iblant. Jeg forstår ihvertfall godt hvorfor dere kommenterte som dere gjorde, haha, ler meg ihjel! :)) 


Dere skal selvsagt få det innlegget jeg hadde tenkt til å publisere. I sommer var jeg, mamma og lillebroren min på akvariet i Bergen. Jeg er egentlig ikke sånn kjempeinteressert i dyr og sånn, men akvariet i Bergen er alltid like gøy med alle selene, apene, pingvinene, krokodillene & den populære haitunnelen. Jeg tok en del bilder, så de kan dere få se! ♥


ååå herlighet! Utrolig at jeg, Stine, klarte å være såå nær edderkoppene. Jeg kjenner jeg får frysninger på ryggen av å se på bildene - ekleste krypet som finnes her på jord! Mange av bildene ble tatt igennom glasset, så noen ble litt skurrete.


Har noen av dere vært på akvariet i Bergen før? ♥
 

Kooselig laurdag

Heihei ♥

Først vil jeg bare si hvor utrolig takknemlig jeg er for alle som har stikket innom bloggen min i det siste, og alle de søte kommentarene dere legger igjen - betyr massee. Tusen takk, dere er virkelig best!
Når det er sagt, tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan min lørdag har vært slash hva jeg skal senere. Jeg hadde alarmen min på 08.30 idag, og tok min kjære avisbudrunde. Etter det møtte jeg Fredrik hvor vi jobbet på dugnaden i borettslaget. Etter vi hadde spist 4-5 vaffler tok vi turen inn til byen, hvor jeg møtte de andre jentene. Nå har jeg nettopp komt home, og skal snart spise nachos med mamsen. I kveld blir det jentekveld hos søøte Camilla Jodd. ♥åå fikk noen nyyydelige bilder av solnedgangen i Side, så utrolig vakkert! Waaant back! 

 

Byvandring

Heihei! ♥

For en liten stund siden var jeg på byvandring med trinnet pga valgdagen, da vi ble delt inn i grupper og tok bilder av bygninger i Bergen, eller noe som kjennetegner Bergen. Hensiktet med disse bildene er at vi skal ta utgangspunkt i dem til perspektivtegning i kalenderen som vi i 10.klasse skal lage til året 2014! Jeg var den på gruppen som hadde med speilrefleksen min, så dere kan få se noen av bildene vi tok!


♥Bergen♥Daddys bursdag

Hei alle sammen ♥

I går på skolen hadde vi en løpetest, som går ut på å løpe hvor mange runder mellom 1-6 på 25min rundt en park. Jeg løp 5 runder, men var litt over tiden. Det er også èn til mulighet neste torsdag, så da prøver jeg igjen da. Rett etter testen måtte vi skyndte oss opp i studiehallen, før vi skulle ha skrivedag. Utrolig skipt å komme på ting jeg kunne ha skrevet nå i ettertid, men men - tror det gikk helt fint :))

Nok skoleprææt. Paps hadde bursdag igår, så vi feiret med hummer, reker & en tykk sjokoladekake naam. ♥ Før i dag tok jeg en treningsøkt på Nr1 Fitness sammen med min søster & kjæresten. Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, The voice på TV-skjermen, nachos på menyen og litt etterpå den klassiske popcornskålen i hendene mine. Ha en finfin fredagkveld & kos dere masse!
 

 

The Hummingbird Bakery

Hei alle fine! ♥

Tenkte å lage en liten ambefaling fra bakeriet vi var på i London. Det er jo egentlig ikke noe big deal, men siden folk kommer fra sør og nord for å kjøpe Cupcakes & andre kaker der - blir det jo litt spesielt alikavel. Til konfirmasjonen fikk jeg en søt bakeoppskriftbok fra dette bakeriet, oversatt til Norsk, og de jeg fikk denne boken av hadde vært på The Hummingbird Bakery, og de sa vi MÅTTE dra dit. Dette bakeriet ligger 2 steder i London, er usikker på om det ligger i andre steder enn i London også - det gjør det sikkert. Vi var ihvertfall på det bakeriet som ligger i Notting Hill. 

Bakeriet hadde et veldig fint design, og er akkurat sånn som du ser på film, med sånne esker du får cupcaksene oppi. Butikken var også fargerik, og søt. Det dumme var at det ikke var noen sted å sitte der. Men tror det var en liten versjon av bakeriet. Vi satt oss ihvertfall ned på et fint sted bortenfor, og kjøpte en bringebærjuice på glassflaske. Jeg tok en ordinær cupcakes med vaniljesmørkrem + en Red Velvet (den de er mest kjent for). åhhh, det var sååå herlig! Ambefales virkelig! ♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Har du vært på The hummingbird bakery før? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

Mattekurs

Hejhej! ♥

Jeg må jo selvfølgelig begynne å blogge litt om hva jeg gjør om dagen. I går så hadde jeg normal skoledag, også fikk jeg tilbake matteprøven min og landet på 5èr siden - åå gud så glad jeg blee. Jeg hadde også ganske mye lekser som jeg fikk unnagjort, også tok jeg meg en god løpetur da jeg var ferdig. På veien hjem handlet jeg inn til smootie, naam! ♥

Nå må jeg snart ta bussen inn til byen, da jeg skal begynne på et mattekurs som heter Enter. Egentlig bare fordi jeg ønsker å styrke karakteren min i matte fra i fjor. Mye matteprat her nå, så tror jeg avslutter med å si good tirsdag alle sammen!


♥Follow meg på Instagram: Stinegrindheim

 

noen ting dere (ikke) visste om meg

♥Noe av det værste jeg vet er å bli holdt rundt håndleddet, jeg blir såå kvalm.

♥Jeg er svak for Popcorn.

♥Smoothie er virkelig det BESTE jeg kan få

♥Jeg er egentlig ikke så kresen når det gjelder mat, men er ikke såå stor fan av gratinerte poteter, fårikål, lapskaus & Lasagne.

♥Det som virkelig motiverer meg for å gjøre det bra på skolen er ferie.

♥Jeg er perfeksjonist til 1000, f.eks så går jeg alltid over ukeplanen min hundre ganger for å passe på at alt blir gjort.

♥Jeg eeelsker å oppdatere insta, haha.

♥Jeg fikk 4,6 i snitt til sommeren - og er sånn passe fornøyd med det!

♥jeg har så lyst på et helt klesskap stappet av dr.denim bukser

♥Jeg har sinnsykt lyst til å dra på språkreise og ta et utvekslinsgår i California, Australia eller LA.

♥Jeg elsker å gå på tur, og har sinnsykt lyst til å delta på 71grader nord når jeg blir eldre

♥Jeg ELSKER å reise, og kunne reist året rundt.
Bursdags outfit

Hei alle fine! ♥ I dag gikk jeg først den vanlige runden min med avisen, før vi fikk besøk av familien. Vi inviterte alle sammen på fårikål for å feire bursdagen min. Sol på himmelen, gode kaker, og fiine presanger - kan det bli bedre? Kan helt sikkert vise dere alle presangene mine i et eget innlegg, om dere vil. Tenkte å vise dere dagens bursdagsantrekk, fra da meg å min skjønne kusine gikk ut i skogen for å ta litt bilder! // Genser - h&m ♥ Shorts/skjørt - Primark ♥ Smykke - h&m ♥ Klokke - Konfirmasjonsgave (Glitter) ♥

hej, hej

Travle dager .. skole, hjemmearbeid, trening, venner & familie - trenger jeg å si mer? ..

Som sagt, de siste ukene fra skolen begynte har gått i ett, har faktisk ikke heeelt innsett enda at sommeren er avsluttet, og at skolen har begynt igjen. Heldigvis er det ikke så alt for lenge til høstferie, hold ut alle sammen. ♥ Men mye har skjedd siden forje innlegg - Min søster har fylt 18 - så vi har hatt stoor fest for henne, jeg har vært på Klassetur til Shetland med statsraad Lehmkuhl, og jeg har hatt bursdag! Kan sikkert lage et eget innlegg med info om klasseturen vår, heilt fantastisk tur! 

Jeg feiret ihvertfall bursdagen min i går med jentene mine, og inviterte de på tapas her hos meg! Vi så the voice, spilte buzz (hah), danset og hørte på musikk - kooselig kveld med mine herligste! ♥ Slenger med noen bilder fra kvelden!


åå elskerr disse jentene! ♥ :*

 

Les mer i arkivet » Januar 2014 » November 2013 » Oktober 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Ambefalinger - Blogg - Fotografi - Hverdag - Innkjøp - Inspirasjon - London 2013 - Mote - Outfit - Sommeren 2013 - Spørsmål & svar - Videoblogg -

Arkiv

Januar 2014 - November 2013 - Oktober 2013 - September 2013 - August 2013 - Juli 2013 - Juni 2013 -

Design

hits