Liike rundt hjørnet

åå mine kjæree lesere, det er snaart JUL - og guuud som jeg gleder meg!! ♥♥

Jeg sitter her med en proppa mage av deilig biff som jeg ble servert isted. De siste døgnene, ukene, månede har gått i ETT - og jeg er sikker på at mange av dere søte er enig i det?
Men nå, NÅ er jeg klar for å roe heelt ned, og slappe ordentlig godt av. Denne måneden skal nyytes til det fulleste, og ingenting, absolutt INGENTING skal stoppe meg! Mamma har pyntet kjøkkene, kalenderen er hengt opp, og rommet & resten av huset skal pyntes i morgen. Med andre ord så kan desember bare komme!!

Hvordan går det med julegavene? Jeg er såå imponert over meg selv som faktisk har fått unnagjort et par. Og jeg er en av de få som faktisk syntes julegaveinnhandling er utrolig koselig, og 0 stress hihi. Men jaa hva som har skjedd i det siste.. På torsdag var jeg på nattåpent med mamii, vi dro inn ganske sent og dro hjem da butikkene stengte. I går hadde jeg først en deilig treningsøkt på Nr 1 før jeg dro ned å bakte, og sov over hos emz. I dag var jeg på lysfesten *juulestemning* før jeg dro opp til Camilla, og møtte jentene der. Håper dere har hatt en fin helg sålangt - også må dere ha en suuper koslig måned, bestående av julefilmer, koselige kvelder, kalendergleder, lys, sang & glede.♥♥ Hvilken skal jeg bruke? LOVETHEM ♥En glad frøken

helloo everyone! ♥

Håper alle har hatt en fin helg. Jeg har ihvertfall kost meg masse med både bytur, overnatting, skrekkfilm, skal vi danse & koslig middagsbesøk. Denne uken kommer til å bli travel, jeg har tentamener alle dager utenom onsdag - og på onsdag skal jeg besøke Media & Kommunikasjon på vgs. Det blir nok spennende. Ellers idag har jeg trent Zumba, og skal snart spise pinnekjøtt, dikte sang & øve til nynorsk tentamen.

Men over til gladnyheten. Hele uken har jeg tittet på kjoler på Nelly, promgirl og diverse kjolebutikker. Jeg fant meg en kjole som jeg skulle bestille, men da jeg skulle bestille den var den utsolgt. Jeg kontaktet derfor Nelly, hvor de sa at det var svært liten sjanse for at de fikk den inn igjen.I dag bumpet jeg over denne kjolen igjen, og da hadde de fått den inn igjen i str min. åååå guuud så glad jeg er. Kommer nok til å bruke den både på ballet, og kanskje på julaften. Nå kan desember bare komme!


Nelly HER 139,- på saaalg ♥Fredagskvelden

Da var det helg igjen dere! Det er faktisk helt, helt sykt hvor fort ukene suser avgårde. I dag var jeg faktisk ferdig med min siste vanlige prøve, men det er fremdeles masse som gjenstår på planen. 4 tentamener neste uke, musikkprøve, og mange muntlige presentasjoner - men, jeg tar det litt etter litt. Føler jo egentlig ikke det er så lenge siden vi begynte i 10. og allerede nå nærmer det seg jul med stormskritt - som jeg gleder meg til det! Snø, pynt, varme pledd, julekalender, jul i svingen og uendelige kopper av kakao - hvem gleder seg ikke til det egentlig? I dag var jeg en tur på treningssenteret etter skolen, før jeg tok en tur opp til Camilla. Ellers har jeg tatt det helt stille & rolig her hjemme, noe som er eviig lenge siden. ♥Hva har du gjort denne fredagen? og hva skal du i helgen?

Helga

er det virkelig mer enn en uke siden jeg blogget sist? herrejesus tiden går fort fortiden!

Helgen har ihvertfall vært utrolig koslig og gått siiiinnsykt fort. Kan vel egentlig starte å fortelle litt fra de siste dagene. På torsdag hadde jeg time hos privat trener, hvor hun viste ulike øvelser tilpasset meg & ga meg et treningsprogram som jeg skal ta i bruk frem til jul. På kvelden tok vi frem monopol, også hadde mamsen bakt boller. Fredagskvelden hadde jeg tenkt skulle være stille og rolig, men da jeg fikk en telefon fra Emma, hvor hun spurte om jeg ville bli med på nattåpent, så svarte jeg seeelvfølgelig ja til det. Vi dro derfor på nattåpent litt utpå kvelden, hvor jeg svidde av rundt en tusenlapp, heheh.

I går ryddet jeg i skapet, og det er så gøy. Det er liksom som å gå på shopping, fordi jeg blir så overrasket hver gang jeg finner noe jeg glemte at jeg hadde, haah. Og på kvelden var jeg i suuperkoselig bursdag! I dag var jeg først på Step + styrketrening med mamma, før vi senere dro i familiebesøk og feiret farsdag. Såå det var min helg *puster ut*.

NB! Viser innkjøpet, og skal få publisert innlegget om klasseturen til uken.

Håper alle har hatt en suuperfin helg, og får en herlig uke! ♥

 

 

Fredaag

Heii alle søte ♥

I går var det jo som mange av dere vet, selvese halloween!  Fra jeg var liten av har jeg alltid gått rundt på dørene, med et skremmende kostyme og sagt "knask eller knep", jeg har også hatt og vært på halloween besøk. Ettersom jeg kaanskje har blitt litt for stor for det, så dro meg og noen venninner på Peppes, før vi etterpå så skrekkfilmen 'you're Next', utrolig koselig dag! På kvelden lynte det og tårnet det noe enormt, og huset ristet faktisk hahha- ble no ihvertfall halloween da!

Men dere det er freedag idag, den beste dagen i uken. Senere kommer Ida til meg, hvor planen er at vi skal lage taco & se The Voice. OOOG Kanskje appåtil se en skrekkfilm? skrekkfilmdilla.com sier jeg bare, hahah!


Håper dere får en suuper fredagskveld! ♥

 

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

Kategorier

Ambefalinger - Blogg - Fotografi - Hverdag - Innkjøp - Inspirasjon - London 2013 - Mote - Outfit - Sommeren 2013 - Spørsmål & svar - Videoblogg -

Arkiv

November 2013 - Oktober 2013 - September 2013 - August 2013 - Juli 2013 - Juni 2013 -

Design

hits