Sommeren 2013

oog STOPP! Akkurat såå lang tid tok det før jeg fikk blogglysten tilbake. Jeg har hatt en _FANTASTISK_ sommerferie i år, og nå er det På'an igjen med et nytt skoleår, og nye blogginnlegg! Jeg både gruer meg, og gleder meg til dette siste året på us. - men jeg tror og håper det blir et innholdsrikt, og dødsbra år! I dette innlegget tenkte jeg ihvertfall å fortelle dere litt om hva jeg har gjort på sommeren 2013 ♥


 Jeg var hjemme 4 uker av denne sommerferien, også var jeg bortreist 4 uker. Den første uken hadde jeg så mye energi at jeg stadig vekk løp stoltzen, og trente med venner. Jeg var også på slektstreff på Grindheim gården (hvor navnet mitt kommer ifra), på akvarie, i bursdag til Sophie på Bjorøy, badet på kyrkjetangen, og var ellers mye med venner. De 2 neste ukene var jeg barnepasser for min skjønne lillebror sammen med min farmor - vi storkoste oss sammen. Og den siste uken jeg var hjemme trente jeg også en del, bowlet, var på jentekveld til søte Krestiane, Pokerkveld hos Ida, spiste deilig lunsj på China Palace med de beste, laget meg tonnesvis med Smootie og selvfølgelig myee mer!


Jeg fikk også, som i fjor, være med idaa til finefine hardanger. Vi badet, kjørte båt, hadde picnik med gummibåt, solte oss, spiste iis, handlet i norheimsund, så en rekke filmer, var på cafè, grillet, spilte spill og koste oss! ♥


Ogsåå dro vi til Tyrkia i Side, helt fantastisk sted - vi skal garantert tilbake neste år. Jeg & Caroline ble kjent med så og si hele hotellet, haha - såå lett og bli kjent med folk der. Vi badet & solte oss hver dag, handlet i smågatene, var på nydelige resturanter, møtte noen vennepar fra Bergen og opplevde det meste av det sydenlivet har å by. Jeg har også Parasailet, ridd på kamel & masse annet kjekt. Har storkoost meg der! Tyrkiaa ahhh want back! ♥

Det å dra hjem fra Side var TRAGISK - såå trist, de som jobbet i resepsjonen gråt da vi dro, og jeg hadde faktisk problemer med å trakke inn i flyet jeg også - må ærlig innrømme jeg felte en tåre eller to. Vi dro ihvertfall hjem og skulle egentlig ta oss en Roadtrip til Kristiansand elller et av nabolandene, men det var ikke meldt noe fint hver så da droppet vi det. Vi gikk derfor inn på charterreiser igjen, og fant oss en tur til Marmaris som også ligger i Tyrkia dagen etter. Vi pakket derfor koffertene, og dro tidlig på morgenen etterpå, hihihihoho.

I Marmaris har jeg vært 1 gang før, og det er utrolig fint der. Koselige tunellgater som du kan handle i, hyggelig folk,og sol & varme - kan det bli bedre?
Vi tok oss en dagstur til Icmeler - hvor vi gikk på et marked, og tilbringte store deler på stranden der. Mamma & pappa hadde også bryllupsdag, så vi fant oss en nydelig resturant oppe i fjellet hvor vi spiste en good biff med utsikt over store deler av Marmaris. Den siste dagen var vi på båttur til Cleopatrastranden, nyydelig sted, har ikke ord.

Alt i alt har sommerferien min vært perfekt, og jeg har allerede nedtelling til neste! Sommer 2014, jeg venter på deg! =)

 

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits