Spørsmål & svar

Her kommer svarene på spørsmålsrunden! :)) Noen spørsmål var ganske så like, men tror jeg har klart å svare på det dere lurer på! Takk til alle som sendte inn spørsmål :))


♥Hvilken blogger leser du?
-Jeg følger faktisk kun 2 fast: Auroramohn.blogg.no og l0ve.blogg.no. Men jeg følger en del på facebook, så da klikker jeg meg ofte inn på bloggen deres hvis jeg finner noe interessant - f.eks har Idonn mange søte innlegg og passion4baking AAAALT for mange fristende oppskrifter. I tillegg leser jeg mine venninner sine blogger: Ida, Camilla & Krestiane, og klikker meg ofte inn på de som ligger på topplisten. For øyeblikket besøker jeg også alle bloggene til de som kommenterer på min blogg, og legger igjen en liten kommentar :))

♥Hvorfor begynte du å blogge?
-Hovedsaklig for å dele bildene jeg tar, men også for å dele litt av hverdagen min med dere. Dessuten er det jo en god øving i skriving haha! :))

♥Har du slitt med frekke kommentarer på bloggen?
-Nej, det har jeg ikke. Utrolig leit å se når folk får frekke kommentarer på bloggen fra anonyme som ikke har noe bedre å gjøre på!

♥Hva er det beste med å blogge?
-åå det er så mye. Jeg elsker å blogge når jeg vet at det er noen som har glede av det og leser det - da er det absolutt verdt den tiden det tar. Det å dele bilder jeg er fornøyd med, og litt av hverdagen min syntes jeg er så kooselig, haha. Også er selvsagt kommentarer noe jeg setter stoor pris på!♥ 3 positive ting om deg selv?
Positiv, omtenksom & utadvendt.

♥Hvilket kamara har du?
-Canon 650d, og har akkurat bestilt en ekstralinse til kamaraet mitt. :))

♥Hva gjør du på fritiden?
- På fritiden trener jeg, og er med venner & familie. Jeg er også veldig glad i å synge, ta bilder, og høre på musikk. I tilegg blir selvsagt skolen mye mer prioitert nå som jeg går i 10.klasse.

♥Liker du å stå på ski?
-åå jaa, gleder meg til vinteren! Skal stå masse på både langrenn og slalom. Jeg er også superduper glad i å stå på skøyter, tihi!

♥Liker du å trene?
-Ja, elsker det! Selvfølgelig går treningsmotivasjonen både opp og ned. Men følelsen etter du har trent er så ubeskrivelig deilig. Og det å være i form, er veldig viktig for meg!

♥ favoritt sminkemerke?
-åå det er så mange. Tror jeg må si MAC, too faced & Benefit.

♥ Kan du ha en video hvor du viser hva du har i sminkemappa?
-Yess, yess! Det kan jeg få til. Bare til å følge med fremmover :))♥Hva er din mening om pels? Hvorfor er du for/mot?
-For å være helt ærlig tenker jeg ikke så enormt mye over dette teamet. Nettopp fordi jeg ikke er så fan av pelsplagg/jakker ish. Jeg forstår hvorfor det er så mange i mot dette, pga at vi skyter disse dyrene og bruker pelsen for vår egen del. Uansett, om du kjøper pels eller ei, så finnes det i butikken. Så jeg har egentlig ingen spesiell mening om det!

♥Har du noe i ekte pels? // Har hatt?
-Nei, det har jeg ikke. Bare falsk!

♥Vet du hvordan dyrene blir behandlet på pelsfarmer i Norge?
-Som sagt har jeg ikke satt meg så mye inn i dette. Så jeg er nok ikke den klokeste du finner på dette området. Kanskje jeg bør lese litt om det?

♥ Topp 3 kjendiser?
Hmm.. vanskelig å svare på fordi jeg egentlig ikke har noen Topp kjendiser. Men, favorittartisten min blir nok Rihanna - fordi hun er èn av de få som faktisk klarer å synge fint live. Jeg er også veldig glad i Kurt Nilsen sine låter, Emili sandè og Beyonce ... Ellers hører jeg på alt mulig, og har maaaaange favorittsanger - kan lage en liten liste til dere i ferien!

♥Hvilke linje skal du gå på VGS?
åå føler jeg er den eneste som ikke har funnet ut av dette enda. Jeg tror det står mellom Studiespesialiserende, media & kommunikasjon eller musikklinjen - men som sagt er jeg superusikker, og vet ikke riktig enda.  Ettersom jeg ikke vet hva jeg vil etter videregående, og ikke vet hva jeg vil bli - syntes jeg det er vanskelig å bestemme meg! Heldigvis skal vi ikke velge før i mars, og skal på mange utdanningsmesser & skolebesøk før den tid. Forhåpentligvis har jeg bestemt meg om en liten stund, og vil informere dere om valget mitt! ♥


Noe du lurer på til neste gang?
♥ God natt alle søte!


Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
+ Legg meg til som venn

Hei! Mitt navn er Stine, jeg er 15år og jeg kommer fra Bergen. På bloggen min får du et lite innblikk i min hverdag - som består av fotografering, sang, baking, håndball og andre ting. Håper du liker den!

hits